Transport si plata

CUM PLATESC

Ca modalitati de plata a precomenzilor pe site avem disponibile plata ramburs, plata online cu cardul si ordin de plata.

Plata online cu cardul:

Pentru plata online cu cardul sunt acceptate cardurile Visa, MasterCard, inclusiv cardurile obisnuite de salarii.

Optand pentru aceasta varianta, plata prin card, veti fi redirectionat catre o pagina securizata unde vi se va cere sa introduceti detaliile cardului dumneavoastra. Sistemul PlatiOnline.ro functioneaza pe sistemul autorizare/incasare.

In momentul in care ati facut o precomanda pe site-ul nostru, contravaloarea acesteia va fi blocata in contul dumneavoastra la dispozitia noastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele edituracartex.

Conform reglementarilor Visa si Mastercard incasarea sumei aferente precomenzii se face in momentul in care expediem coletul catre dumneavoastra (moment in care produsele aferente precomenzii parasesc depozitul nostru si pentru care exista o dovada a predarii acestora serviciului de curierat/Posta Romana in vederea expedierii catre client).

In cazul in care expedierea precomenzii nu este posibila suma va fi deblocata imediat, in momentul in care se constata aceasta situatie (maxim 30 zile conform legilor in vigoare). Pentru mai multe detalii si informatii privind sistemul securizat de plata online, va rugam sa accesati pagina partenerului nostru PlatiOnline.ro.

Plata ramburs:

Daca ati ales sistemul ramburs, veti plati comanda in momentul in care veti ridica coletul de la oficiul postal.

Veti fi anuntat prin aviz postal in momentul in care coletul dumneavoastra ajunge la oficiul postal la care sunteti arondat, ori veti plati cu numerar curierului in momentu in care va va face livrarea la usa.

Plata cu ordin de plata:

Plata se efectueaza in baza facturii pe care o veti primi pe adresa de e-mail asociata contului de pe care se plaseaza comanda, in momentul pregatirii acesteia pentru a fi expediata.
Expedierea comenzii se va face doar dupa confirmarea platii in contul specificat in factura emisa si mentionarea pe ordinul de plata a numarului comenzii.

Pentru  comenzile cu livrare in reteaua de pachetomate Posta Panduri se accepta doar plata online prin card.

 

Cum primesc comanda?

Intern

Pentru livrarea precomenzilor Edituracartex.ro utilizeaza serviciile retelei de pachetomate Posta Panduri, oficiile Postei Romane, precum si companii de curierat cu livrare la usa. In functie de zona de livrare, durata medie si costurile transportului pentru toate comezile plasate prin intermediul site-ului nostru sunt:

Zona

Serviciu

Cost

Durata

Modalitate

Bucuresti

 

Posta Romana Stai Acasă Plus(transport gratuit pentru comenzi de peste 150 lei)

 15 lei

Timpul estimat de livrare 3-4 zile lucratoare

Livrare la usa

Pachetomat (transport gratuit pentru comenzi de peste 150 lei)

11.00 lei

Timpul estimat de livrare 1 zi

Ridicare din locatia pachetomatului **

Tara

Posta Romana Stai Acasă Plus(transport gratuit pentru comenzi de peste 150 lei)

15 lei

Timpul estimat de livrare 4-5 zile

lucratoare

Livrare la usa

     

Pachetomat (transport gratuit pentru comenzi de peste 150 lei)

11 lei

Timpul estimat de livrare 1 zi

Ridicare din locatia pachetomatului **

* va rugam sa specificati intervalul orar in care se poate realiza livrarea

Cum primesc o comanda cu livrare prin Pachetomat?

Pachetomatul este un dulap automatizat, amplasat in diverse locatii, din care comanda se poate ridica personal cu ajutorul codului de ridicare primit prin sms dupa confirmarea depunerii coletului de catre curier.

Puncte de ridicare tip Pachetomat: