REDUCERE - 30% Relatiile dintre aromani si dacoromani in trecut

Relațiile dintre aromâni și dacoromâni în trecut

Valeriu Papahagi, Relatiile dintre aromani si dacoromani in trecut (editie ingrijita si prefata de
Alexandru Gica)

49,00 lei 34,30 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 15% Ferma Animalelor - George Orwell

Ferma Animalelor

Ferma Animalelor – George Orwell

19,00 lei 16,15 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 20% coperta I Jurnalul fericirii la scoala

Jurnalul fericirii la școală

Carte recomandată de Itsy Bitsy FM. Andreea Denisa Puiu este profesoară, inițiatoarea campaniilor „Cartea de pe catedră“, „Aleg să fiu

15,00 lei 12,00 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 30% Jurnalul unei mame

Jurnalul unei mame. Secvente urbane cu copii, trafic, parinti, teme si altele

“Jurnalul unei mame” este povestea oricarui parinte. O carte care n-ar trebui sa lipseasca de pe noptiera celor care cauta o incurajare, o bruma de intelegere sau un gram de inspiratie.“ (Mirela Retegan – Antrenorul Parintilor, fondatoarea Gastii Zurli)

29,00 lei 20,30 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 30% despre vis

Despre vis

Pentru Sigmund Freud, analiza, cu aparat psihanalitic, a viselor faciliteaza, in primul rand, descifrarea misterului afectiunilor nevrotice si, in al

20,00 lei 14,00 lei
DESCHIDE
REDUCERE - 40% Profet mut

Profet mut cu manuscris rusesc

Probabil cea mai frumoasa carte-obiect publicata in ultimele decenii in Romania, Profet mut cu manuscris rusesc de Marius Marian Solea este un exercitiu de incantare bibliofila. Poemele din acest volum sunt insotite de 120 de anluminuri, reproduse dintr-un manuscris bisericesc rusesc de secol al XVIII-lea.

250,00 lei 150,00 lei
DESCHIDE
REDUCERE - 30% Timpul unei intalniri. Andrei Scrima si obarsia celui fara de obarsie

Timpul unei intalniri. Andrei Scrima si obarsia celui fara de obarsie

In 1054, in biserica Sfanta Sofia, cardinalul Humbertus a Silva Candida a adus textul anatemei ce a despartit aproape o

20,00 lei 14,00 lei
DESCHIDE
REDUCERE - 15% Mihail Sadoveanu afinitati bizantine

Mihail Sadoveanu. Afinitati bizantine

O carte de sinteza critica indispensabila elevilor de gimnaziu si liceu care doresc sa inteleaga subiectele Mihail Sadoveanu pentru capacitate si bacalaureat

20,00 lei 17,00 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 40% iedul cu trei capre

Iedul cu trei capre

Iedul cu trei capre/O veste mare despre un baiat mic

8,00 lei 4,80 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 15% Am fost martor Marius Marian Solea

Am fost martor la fabricarea zeului din omul comun

La origine, poezia nu a fost altceva decat încercarea de a spune Dumnezeu pe limba oamenilor, plecand de la o experienta personala. Poezia de azi a lui Marius Marian Solea nu coboara de la om ci de la Dumnezeu; pentru ca nu sugereaza vreun efort de împacare cu drumul care ne-a fost harazit sau cu ideea cautarii serenitatii. Avem de-a face însa cu o fotografie miscata a divinului, trezindu-ne, dar neparasindu-ne; daca sunt versuri care par a spune contrariul, initiind un joc antropozofic, acestea sunt doar expresii ale unor libertati imediate, caci este evident ca poetul nu alege, ci a fost ales. (Lucian Pricop)

32,00 lei 27,20 lei
DESCHIDE
REDUCERE - 30% Analecte-Confucius

Analecte – Confucius

Cele doua parti care alcatuiesc aceasta carte sunt pentru intaia data asezate intr-un acelasi volum. In acord cu structura colectiei Forma mentis”, am plasat drept introducere un capitol din cartea lui Max Weber, Confucianism si taoism, iar pe post de postfata am scris un text susceptibil sa lamureasca actualitatea conficianismului, fata cu miscarile culturale” clasice, moderne sau contemporane.

20,00 lei 14,00 lei
DESCHIDE
REDUCERE - 30% Dream Management

Dream Management. Fisa postului pentru cei care aleg sa fie managerii propriilor vieti

Mirela Oprea, autoarea volumului Dream Management. Fisa postului pentru cei care aleg sa fie managerii propriilor vieti ne spune ca daca am crezut aceste lucruri, atunci probabil gresim, pentru ca e surprinzator cat de putin stim despre stiinta realizarii visurilor. In acest volum ea arata ca in turnul de fildes al lumii academice, cercetatorii stiu ca nu exista forta motivationala mai puternica decat cea a visurilor noastre. De asemenea, cercetatorii stiu si care sunt strategiile care functioneaza pentru a le realiza. Secretele sunt cunoscute, dar din pacate aceste informatii nu sunt „traduse” pe intelesul tuturor.

39,00 lei 27,30 lei
DESCHIDE
REDUCERE - 40% Uimitorul simt al gustului

Uimitorul simt al gustului

„Descoperiri” fascinante sunt tesute in explicatii simple, atractiv formulate, care ofera o cunoastere bine structurata intr-un mod adaptat cititorilor de varsta prescolara si scolara (4-10 ani).

15,90 lei 9,54 lei
DESCHIDE
REDUCERE - 40% Ce se intampla cand mananc ? - Ruth Owen

Ce se intampla cand mananc ?

Mancam fructe, cereale, pizza, legume si multe alte alimente. Si apoi, cumva, toata mancarea ne da energie. De la mestecare pana la digerare, dintii, stomacul, intestinele si multe alte parti ale corpului nostru lucreaza impreuna pentru a transforma alimentele in combustibil pentru corp.

15,90 lei 9,54 lei
DESCHIDE
REDUCERE - 40% Ce se intampla cand dorm ? - Ruth Owen

Ce se intampla cand dorm ?

În Ce se intampla cand dorm? partile corpului si procesele care continua pe parcursul intregii nopti sunt explorate in detaliu

15,90 lei 9,54 lei
DESCHIDE