REDUCERE - 20% Sarea in bucate-Poveste ilustrata

Sarea in bucate-Poveste ilustrata

Sarea in bucate-Poveste ilustrata Sarea in bucate repovestita dupa Petre Ispirescu este o carte adaptata pentru copiii de gradinita si

8,72 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 20% Peter Pan-Poveste ilustrata

Peter Pan-Poveste ilustrata

Peter Pan-Poveste ilustrata Cartea Peter Pan repovestita de Raluca Ghentulescu dupa J. M. Barrie este adaptata pentru copiii de gradinita

8,72 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 20% Zana Zorilor-Poveste ilustrata

Zana Zorilor-Poveste ilustrata

Zana Zorilor-Poveste ilustrata Zana zorilor repovestita dupa Ioan Slavici este o carte adaptata pentru copiii de gradinita si cei din

8,72 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 20% Ursul pacalit de vulpe-Poveste ilustrata

Ursul pacalit de vulpe-Poveste ilustrata

Ursul pacalit de vulpe repovestita dupa Ion Creanga este o carte potrivita pentru copiii de gradinita si cei din clasele mici, care abia au invatat sa citeasca. Ilustratiile colorate stimuleaza creativitatea copiilor, care pot vizualiza mai usor firul povestii.

8,72 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 20% Punguta cu doi bani-Poveste ilustrata

Punguta cu doi bani-Poveste ilustrata

Repovestita dupa Ion Creanga, Punguta cu doi bani -poveste de colorat este o carte potrivita pentru copiii de gradinita si cei din clasele mici. Ilustratiile Danei Popescu stimuleaza creativitatea copiilor, oferindu-le posibilitatea de pune povestea in propriile culori.

8,72 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 20% Harap Alb-Poveste ilustrata

Harap Alb-Poveste ilustrata

Harap Alb repovestita dupa Ion Creanga este o carte adaptata pentru copiii de gradinita si cei din clasele mici, care abia au invatat sa citeasca. Ilustratiile colorate stimuleaza creativitatea copiilor, care pot vizualiza mai usor firul povestii.

8,72 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 20% Fata babei si fata mosneagului-Poveste ilustrata

Fata babei si fata mosneagului-Poveste ilustrata

Fata babei si fata mosneagului repovestita dupa Ion Creanga este o carte adaptata pentru copiii de gradinita si cei din clasele mici, care abia au invatat sa citeasca. Ilustratiile colorate stimuleaza creativitatea copiilor, care pot vizualiza mai usor firul povestii.

8,72 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 20% Capra cu trei iezi-Poveste ilustrata

Capra cu trei iezi-Poveste ilustrata

Capra cu trei iezi repovestita dupa Ion Creanga este o carte potrivita pentru copiii de gradinita si cei din clasele mici, care abia au invatat sa citeasca. Ilustratiile colorate stimuleaza creativitatea copiilor, care pot vizualiza mai usor firul povestii.

8,72 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 20% Mica sirena-Poveste ilustrata

Mica sirena-Poveste ilustrata

Mica sirena repovestita dupa H.C. Andersen este o carte adaptata pentru copiii de gradinita si cei din clasele mici, care abia au invatat sa citeasca. Ilustratiile colorate stimuleaza creativitatea copiilor, care pot vizualiza mai usor firul povestii.

8,72 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 20% Scufita Rosie-Poveste ilustrata

Scufita Rosie-Poveste ilustrata

Scufita rosie repovestita dupa fratii Grimm este o carte adaptata pentru copiii de gradinita si cei din clasele mici, care abia au invatat sa citeasca. Ilustratiile colorate stimuleaza creativitatea copiilor, care pot vizualiza mai usor firul povestii.

8,72 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 20% Degetica-Poveste ilustrata

Degetica-Poveste ilustrata

Degetica repovestita dupa H. C. Andersen este o carte adaptata pentru copiii de gradinita si cei din clasele mici, care abia au invatat sa citeasca. Ilustratiile colorate stimuleaza creativitatea copiilor, care pot vizualiza mai usor firul povestii.

8,72 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 20% Cenusareasa-Poveste ilustrata

Cenusareasa-Poveste ilustrata

Cenusareasa repovestita este o carte adaptata pentru copiii de gradinita si cei din clasele mici, care abia au invatat sa citeasca. Ilustratiile colorate stimuleaza creativitatea copiilor, care pot vizualiza mai usor firul povestii.

8,72 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 20% Alba ca zapada-Poveste ilustrata

Alba ca zapada-Poveste ilustrata

Alba ca zapada repovestita este o carte potrivita pentru copiii de gradinita si cei din clasele mici, care abia au invatat sa citeasca. Ilustratiile colorate stimuleaza creativitatea copiilor, care pot vizualiza mai usor firul povestii.

8,72 lei TVA-inclus
DESCHIDE