REDUCERE - 15% Snoave. Povesti morale. Povestiri istorice-Petre Ispirescu

Snoave. Povesti morale. Povestiri istorice-Petre Ispirescu

Stilul lui P. Ispirescu seamana cu cel popular si prin insusirile pur exterioare: este, in general, sobru, lipsit de podoabele atat de curente si adesea atat de artificiale din operele culte; pentru aceasta pare asa de natural si de adecvat la lucrurile povestite. […] Ispirescu a dovedit intelegerea justa pentru natura intima a povestirii; si nu numai a celei populare: pe povestitor il intereseaza in primul rand evenimentele, inlantuirea lor logica si, pe cat posibil, dramatica, pentru a interesa si emotiona pe ascultator.
Iorgu Iordan

11,90 lei
DESCHIDE
REDUCERE - 15% Basme-Petre Ispirescu

Basme-Petre Ispirescu

Numele lui Ispirescu se identifica cu Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, cu Balaurul cu sapte capete si, indiscutabil, cu capodopera lui, Praslea cel voinic si merele de aur.

10,20 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 15% Sarea in bucate-Poveste ilustrata

Sarea in bucate-Poveste ilustrata

Sarea in bucate-Poveste ilustrata Sarea in bucate repovestita dupa Petre Ispirescu este o carte adaptata pentru copiii de gradinita si

6,80 lei TVA-inclus
DESCHIDE
REDUCERE - 15% Praslea cel voinic si merele de aur

Praslea cel voinic si merele de aur

Praslea cel voinic si merele de aur este o poveste adaptata dupa Petre Ispirescu pentru copiii din clasele mici, care abia au invatat sa citeasca. Ilustratiile colorate stimuleaza creativitatea copiilor, care pot vizualiza mai usor firul povestii.

6,80 lei
DESCHIDE