CONDIȚII DE RETUR

CONDIȚII DE RETUR

 

 

Instrucțiuni privind retragerea din contract:

Prin lege, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând cu ziua în care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a bunurilor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). Puteți folosi modelul de retragere de mai jos; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Consecințele retragerii:

Dacă vă retrageți din acest contract, vă vom rambursa toate plățile pe care le-am primit de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării (cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi), fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.

Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca cea folosită pentru tranzacția inițială; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi bunurile sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi bunurile, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Puteți trimite înapoi bunurile, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea din acest contract. Termenul este respectat dacă bunurile sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii bunurilor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării bunurilor.

 

Model de formular de retragere:

Completați și returnați acest formular la adresa de mail: retur@edituracartex.ro  doar dacă doriți să vă retrageți din contract:

Vă informez/Vă informăm * prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră * din contract: referitor la vânzarea următoarelor bunuri* comandate la data de */primite la data de*: Numele consumatorului (consumatorilor)*. Adresa consumatorului (consumatorilor)* / Telefonul consumatorului (consumatorilor)*. Data*

* se va completa corespunzător

 

Bunuri care nu se pot returna:

Nu pot fi returnate produsele personalizate (de exemplu, obiectele care au fost inscripționate cu anumite texte sau imagini), CD-urile și alte produse informatice, – programele de calculator descărcate sau e-book-urile.

 

Costuri de expediere:

Comanda Dvs. plasată la Edituracartex.ro este expediată contra cost.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Aveți posibilitatea de returnare a produselor direct la sediul nostru astfel încât să nu mai fie nevoie să plătiţi taxa de transport. Şi pentru aceasta metoda de returnare rambursarea contravalorii produselor returnate se face prin cont bancar, mandat postal sau creditare daca plata a fost facuta online.